توضیحات:
نمونه سوالات تستی آشپز سنتی
تعداد سوالات: 318
فرمت: PDF
همراه با پاسخنامه
ویژه قبولی در آزمون فنی حرفه ای مهارت آشپز سنتی
آشپزی سنتی شغلی از مشاغل حوزه صنایع غذایی است که شایستگی های راه اندازی و تنظیم ابزار و تجهیزات آشپزخانه، آماده سازی سبزیجات و صیفی جات، توزین یا پیمانه کردن مواد مختلف، پخت غذاهای سفره خانه، تهیه اعضاء و اجزاء گوسفند یا گوساله، پخت انواع کوکوها و شامیها، تهیه انواع پلوها و چلوها، تهیه انواع خورشها، تهیه انواع کوفته و دلمه، تهیه انواع آش، تهیه انواع دسرها را انجام می دهد و با مشاغل مدیر رستوران، مسئول انبار و فروشنده در ارتباط شغلی می باشند.
با وجود آنکه آزمون آشپز سنتی فنی حرفه ای، سختی های مربوط به خودش را دارد اما نمونه سوالات تستی آشپزی سنتی این امکان را برای متقاضیان این رشته فراهم می آورد تا با مطالعه این مجموعه علاوه بر سنجیدن مهارت های خود برای شرکت در آزمون، میزان قبولی خود را تا حد زیادی تضمین کند.
محتوای بسته(پس از خرید چه فایل هایی دریافت می کنید):
1- نمونه سوالات تستی آزمون آشپز سنتی فنی و حرفه ای (248 تست با جواب)
2- نمونه سوالات تستی آزمون آشپز سنتی (70 سوال بدون پاسخ جهت خودسنجی قبل از آزمون اصلی)
برخی از سوالات:
برای اینکه خورش قرمه سبزی جا افتادهتر شبه نظر برسد چه میکنید؟
الف) جعفری بیشتری استفاده میکنید.
ب) در اواخر پخت شنبلیله داغ کرده اضافه میکنید.
ج) پیاز داغ بیشتری میریزید.
د) از گوشت گوساله استفاده میکنید.
ادویه مناسب برای لوبیا پلو چیست؟
الف) زردچوبه و زنجبیل
ب) زنجبیل و زعفران
ج) دارچین و زعفران
د) فلفل قرمز و جوش هندی
برای تهیه برنج آبکشی باید چه اقدامی انجام داد؟
الف) در اواسط پخت یک لیوان آب سرد ریخته تا برنج قد بکشد.
ب) در اوایل پخت آبجوش ریخته تا برنج بجوشد.
ج) در اواخر پخت کمی روغن میریزیم.
د) یک ربع برنج بجوشد تا بهتر قد بکشد.
چاشنی کوفته نخودچی چیست؟
الف) آبلیمو و سرکه
ب) شکر و سرکه
ج) آبغوره و نمک
د) دارچین و سرکه
مواد لازم برای تزئین آش رشته شامل کدام مورد می باشد؟
الف) سیر داغ و نعناع داغ
ب) سیر داغ- نعناع داغ- پیاز داغ
ج) سیر داغ- نعناع داغ- پیاز داغ- کشک و حبوبات
د) سیر داغ- نعناع داغ- پیاز داغ- کشک سفید- کشک زعفرانی و حبوبات
برای سرخ کردن سیب زمینی دورچین چه ترفندی را در نظر میگیرید که سیبزمینی ما پفکی شوند؟
الف) خلالهای یکدست و چند دقیقه جوشانده شوند و سپس در روغن فراوان سرخ شود.
ب) خلالهای درشت و در سرخ کردن با روغن فراوان سرخ شوند.
ج) خلالهای باریک و در روغن کم و به دفعات سرخ شوند.
د) به شکل دلخواه خرد کرده و در کره تفت میدهیم.
گوشت مناسب حلیم بادمجان کدام است؟
الف) سردست و گردن
ب) گردن و ماهیچه
ج) فیله و راسته
د) ماهیچه و مغز ران
برای تهیه ته چین ماهی بهتر است از کدام ماهی استفاده شود؟
الف) ماهی سفید زیرا خوشمزه است
ب) اوزون برون چون چرب است
ج) ماهی کپور
د) قزل آلا چون به راحتی فیله میشود.